Verkkokauppa ja tilausehdot

Verkkokaupan tuotteita myy TT-Tuotetiimi y-tunnus 1963045-9, TT-Tuotetiimi on osa Työvoimatukku avoin yhtiötä. Myymme tuotteita ja palveluita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Toimitamme tuotteita yrityksille ja yhteisöille. Tuotteiden hinnat on ilmoitettu euroina sisältäen arvonlisäveron kulloinkin voimassaolevan verokannan mukaan. Hinnat ovat voimassa sitoumuksetta toistaiseksi ja pidätämme oikeuden muuttaa hintoja ilman eri ilmoitusta.

Hinnat

Verkkokaupan hinnat sisältävät ALV 24%

Hintojen muutokset

Pidätämme oikeuden hintojen muutokseen, mikäli hinnoittelussa on tapahtunut selkeästi virhe ja hintaa voidaan pitää poikkeuksellisen alhaisena yleiseen hintatasoon nähden. (Oikeustoimilaki 32§) Mahdollisissa hintavirhe tapauksissa otamme aina yhteyttä tilaajaan ennen tilauksen muutosta tai -peruuttamista.

Tilauksen maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4). Bambora tarjoaa kaikki yleisimmät maksuvaihtoehdot: luottokortit Visa ja Mastercard, pankkisiirrot, laskuvaihtoegdot. (katso lisätiedot Maksutavat sivulta). Maksuvaihtoehtoina myös posti- tai matkahuoltoennakko tai ennakkomasku. 

Toimitus ja palautukset

Toimitusvaihtoehdot

Käytössämme on Matkahuollon ja Postin toimitusvaihtoehdot. Näiden lisäksi myös nouto myymälästämme Naantalista on mahdollista.

Toimitusaika

Toimitusaika verkkokaupan tuotteille on 2 vrk - 3 vko välimyyntivarauksin. Normaalisti keskivertotoimitusaika on n.1 vko, tästä huomattavasti pidemmät toimitusajat ilmoitamme asiakkaalle.

Vaihto ja palautusehdot

Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus paketin vastaanottohetkestä alkaen. Palautusoikeus ei koske henkilökohtaisesti valmistettuja (kuten asiakkaan omilla merkeillä painettuja tai brodeerattuja) tuotteita. Tuote tulee pakata alkuperäiseen pakkaukseensa ja sen tulee olla käyttämätön ja myyntikuntoinen, jotta tuotteen hinta voidaan hyvittää. Palautuksissa ja vaihdoissa ota aina ensin yhteyttä, joko sähköpostilla myynti(at)tuotetiimi.fi  tai soittamalla 044-370 3059.

TT-Tuotetiimi pidättää tuotteen omistusoikeuden kunnes tuote on kokonaan maksettu.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä vialliset tuotteet

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä heti sähköpostitse osoitteeseen myynti(at)tuotetiimi.fi tai soittamalla numeroon 044-0335752. Näin ollen pystymme korjaamaan virheen mahdollisimman pian.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.tuotetiimi.fi ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Ilmoittamalla tilauksen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  tilatut tuotteet

  tilauksen hinta

  toimituskulut

Lisätiedot:

Aina voit ottaa meihin yhteyttä puh.044-0335752 tai myynti(at)tuotetiimi.fi.